Billeder taget af: mobilfotograf.dk
Orø Vikingemarked 2018

Tak for 2018 - Vi ses i 2019

Tak for et godt Vikingemarked 2018 til alle vores aktører og de gæster og besøgende vi har haft på markedet. I har alle sammen bidraget til at årets marked blev godt, stemningsfyldt og helt vidunderligt!

Som det eneste vikingemarked i Danmark, her midt i sommeren og med afbrændingsforbud, fik vi lov (dispensation) til at have bål, smedje og jernudvinding kørende i 35 graders varme - varmen bliver sommeren husket for, men bål er nok det Orø Vikingemarked bliver husket for af alle der var der. Et vikingemarked uden bål er bare ikke det samme.

I 2013 startede eventyret med Vikinger på Orø. Meget er sket siden da og hvad der skulle være et endags event under Nationalmuseet er idag et arrangement over 5 dage som Orø Vikingelaug selv arrangerer og planlægger. 2018 var således det 6’te år med vikinger på Orø havn, 5¨te år selvstændigt.

Orø Vikingemarked er afhængig af støtte og gode rabatter fra vores sponsorer og samarbejdspartnere, for at få projektet til at lykkes og det havde ikke kunne lade sig gøre at få Orø Vikingemarked til at lykkedes uden deres hjælp. Vi brænder for at kunne formidle omkring vikingetiden, med de håndværk og den viden vi har omkring tidsperioden og er taknemmelige overfor al den hjælp og goodwill der er blandt erhvervs- og foreningslivet overfor lauget og markedet, på og udenfor Orø.

Vi glæder os til at kunne gentage succesen igen til næste år – uge 30, onsdag til søndag.
 
Sommer Direkte: Vikingemarked på Orø
Se video fra TV2Øst Nyhedsudsendelse: 19:30 - 27. jul. 2018
 
 
 
Dronefilm: Vikingemarked på Orø 2018
Se video fra mobilfotograf.dk.
 
 
 
 
Orø Vikingelaug | CVR: 35575227 | Brøndevej 10, 4305 Orø - Danmark