Tak til sponsorer og partnere:

Orø Vikingelaug har med stor tak modtaget støtte, sponsorat eller aftalt samarbejde med de virksomheder, organisationer og fonde og foreninger som I kan se på listen her.

Uden den villighed til at bakke op om det arbejde vi lægger i, den kulturarv vi holder ved lige, det turistmål det er og den omtale Vikingemarkedet giver, kunne det slet ikke lade sig gøre at skabe den stemning og give den oplevelse til markedets mange besøgende, som gennemsnitligt har ligget mellem 3000 og 4000 personer i de 5 dage markedet er åbent.
 
 

Synlighed og Værdi:

Et sponsorat til Orø Vikingelaug og Orø Vikingemarked er fradragsberettiget.
 
Det beløb eller de varer du/I støtter foreningen og markedet med, får et modsvar i form af eksponering her på hjemmesiden, trykte opslag, omtale og henvisninger samt at vi gerne hænger jeres reklamebannere og andet materiale op omkring markedet. Du "køber" i princippet synlighed, bliver anbefalet og omtalt varmt da du og din virksomhed jo støtter os - det er en reklamemulighed for potentielle kunder og er derfor fradragsberettiget for dig og din virksomhed.
 

Sponsorer & Samarbejdspartnere 2019

Kontakt:

Skriv gerne til os om du er interesseret i at sponsorere Orø Vikingelaug og Orø Vikingemarked med enten et beløb eller effekter af værdi vi kan anvende.
 
Orø Vikingelaug | CVR: 35575227 | Brøndevej 10, 4305 Orø - Danmark